Kotva
Tisk
Sitemap
Mapa webu

Vícezrnná bageta s fazolovou pomazánkou s rajčaty a bazalkou


Vícezrnná bageta

Červené máslové sterilované fazole 0,24 kg PP

Rajčata 0,06 kg

Bazalka čerstvá 0,01 kg

Lučina nadýchaná 0,1 kg

Šťáva z citronu na dochucení

Sůl

Kapie a bazalka na zdobení

 

Fazole s rajčaty rozmixujeme v cuteru. Směs vymícháme s lučinou a bazalkou. Dochutíme solí a citronovou šťávou. Namažeme na vícezrnnou bagetu a zdobíme kapií a bazalkou.

Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu.

Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.

Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.
Analytické cookies
Analytické cookies ANONYMNĚ ukládají data o pohybu na stránkách, stráveném času u jednotlivých stránek apod.
Marketingové cookies
Marketingové cookies sledují návštívené stránky uživatele a jsou využívané k cílené reklamě u služeb jako je např. Facebook, Seznam nebo Google.